^

Fruct

Curmale în pancreatită: beneficii sau rău?

Mulți oameni ca de curmale - gustul acestui fruct este delicat și discret, incomparabil cu orice alte fructe de padure. În plus față de gust, curmale este, de asemenea, foarte util: are puține calorii, dar multe microelemente valoroase și vitamine.

Fructe pentru pancreatita acuta si cronica

Pancreatita sau inflamația pancreasului, care produce enzime digestive importante, este considerată o boală a persoanelor cu dietă și dietă necorespunzătoare, precum și a celor care abuzează de alcool.

Fructe care sporesc imunitatea

În discursul de zi cu zi, se găsește deseori expresia "imunitate bună" sau "imunitate slabă". Sub cuvântul "imunitate" oamenii înțeleg ceva care ne protejează de diferite boli: virusuri, bacterii, infecții etc.

Suc de lămâie cu apă și sifon pentru pierderea în greutate

Mulți oameni au auzit despre dieta de lamaie. Desi mutarea corpului cu suc de lamaie sau de lamaie pentru pierderea in greutate nu este totul. Poate că acest lucru se datorează lipsei de conștientizare cu privire la proprietățile și modalitățile de utilizare a citricilor acide.

Fructe cu gastrită cu aciditate ridicată

Gastrita este o inflamație a membranei mucoase a stomacului, care, cu un curs prelungit, este însoțită de modificările distrofice. Ele sunt incluse în încălcarea regenerării celulelor epiteliului, atrofia lor, apariția țesutului fibros.

Fructe care generează zahăr din sânge

Ce fructe cresc zahărul? Desigur, dulce! Trebuie avut în vedere faptul că gustul dulce al fructelor este asigurat de zaharoză, glucoză și fructoză.

Fructe cu aciditate ridicată

Multe fructe au efect alcalinizant și, de asemenea, constau din vitamine, microelemente și fibre de care avem nevoie. Într-un cuvânt, această întrebare este destul de interesantă, așa că vom vorbi despre aceasta în detaliu

Fructe care cresc presiunea

În dieta de hipotensiune ar trebui să includă roșu, portocaliu și verde fructe, legume și fructe de padure.

Fructe care cresc hemoglobina

Pentru a sintetiza hemoglobina, care apare în mitocondriile eritro- blasturilor organelor hematopoietice, sunt necesare "materii prime" - fier. Acest microelement important intră în corpul nostru cu hrană. Și astăzi vom vorbi despre fructe care ridică hemoglobina.

Smochine

Ingredientele includ multe vitamine, zaharuri, fibre și alți nutrienți. Fig este un fruct destul de dulce. Conține până la treisprezece procente din zaharide. În plus, în smochine puteți găsi vitaminele A, B, C și P.

Pagini

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.