^

Dieta pentru pierderea in greutate

Dieta pe bază de pește pentru pierderea în greutate pentru 3, 5, 7 zile

La meniul de pește, atunci când pierdeți greutatea, nu este întâmplător, acest produs natural folositor și gustos conține vitaminele A, D, E, C, PP, B, omega-3, aminoacizi

Dieta pe lapte: retete utile

Din numele dieta devine clar că produsul principal aici este laptele. O dietă strictă de lapte poate implica folosirea numai a laptelui, dar există opțiuni și mai variate: cu adăugarea de brânză de vaci, legume, fructe și chiar carne.

Dieta pe banane: rezultate, recenzii

Pentru mulți, bananele sunt un tratament preferat și util, iar în țările în care cresc una dintre produsele alimentare de bază.

Dieta pentru uscarea corpului: un meniu pentru fiecare zi acasă

Dieta pentru uscarea corpului este un fel de dietă sportivă, care presupune consumul de alimente care conțin o cantitate mare de proteine și o cantitate mică de carbohidrați. De asemenea, acest tip de alimente este numit adesea o dietă non-carbohidrat sau cetonă.

Dieta pentru accelerarea metabolismului

Una dintre cele mai importante probleme ale timpului nostru este excesul de greutate. Se referă la mulți, indiferent de vârstă și sex. Nu toate scapa de greutate in exces. Deseori, kilogramele pierdute sunt returnate.

Dieta vegetală pentru pierderea în greutate la 7, 10 kg: rețete, feluri de mâncare, rezultate

Dieta pe bază de legume este considerată drept una dintre cele mai eficiente și, în același timp, diete utile care ajută nu numai să normalizeze greutatea, dar și să îmbunătățească organismul, să-l întinerească și să-l satureze cu toate substanțele și sursele de energie necesare.

Proteina-legume dieta pentru pierderea in greutate

Esența acestui tip de dietă vegetală este alternarea legumelor și alimentelor proteice. Dieta este foarte eficientă, durează o medie de 5 ani. Într-o perioadă atât de scurtă de timp, puteți pierde până la 5 kg de greutate corporală.

Alimentele cu carbohidrați și proteine: alterări, lista de alimente, rețete pentru săptămână, rezultate

Această dietă este diferită prin faptul că nu necesită o limitare obositoare în sine în alimente și calorii. Cu această dietă, vă puteți simți destul de bine, conduceți un mod obișnuit de viață, nu vă limitați la activitatea fizică.

Keto dieta pentru pierderea în greutate la femei și bărbați: esența, lista de produse

Sau dieta ketogenica cetogenă - nu o inovație: în urmă cu o sută de ani, înainte de apariția de anticonvulsivante eficiente, pediatri francezi a observat că anumite restricții alimentare reduce frecvența crizelor la copiii cu epilepsie rezistente la medicamente.

Pagini

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.