^

Preparate contra căderii părului (chelie)

Tablete de la caderea parului - un gaj de păr frumos

Scopul acestor medicamente este de a umple echilibrul vitaminelor și mineralelor din organism și de a întări bulbul de păr, care împiedică cheila.

Spray-uri pentru pierderea parului

Sortarea fondurilor provenite din pierderea părului este foarte mare. Printre acestea, spray-urile sunt cele mai populare, ceea ce poate îmbunătăți circulația sângelui în foliculii de păr, afectând astfel în mod pozitiv creșterea părului. De asemenea, aceste medicamente protejează bine părul de diverse stimuli externi.

Stropi împotriva alopeciei

Deși pierderea părului este asociată cu multe cauze, în principal de natură imună și hormonală, un spray clinic dovedit împotriva alopeciei poate fi util în terapia complexă a alopeciei.

Plasmolifierea capului

Această metodă este bine stabilită și rezultatele devin vizibile după prima sesiune. Când se termină cursul complet al operației de ridicare a plasmei, structura părului este complet restaurată, iar creșterea crește.

Vitamine pentru păr pentru bărbați

Datorită compoziției lor bogate, astfel de preparate permit pentru un timp scurt, să scape de cele mai frecvente probleme. Eficacitatea acestor instrumente va fi discutată mai jos.

Mijloace și metode de tratament extern al alopeciei circulare

Rezultatele bune ale utilizării pe termen lung a glucocorticosteroizilor puternici (fluocinolonă, dexametazonă etc.) au fost raportate sub formă de loțiuni, creme și unguente. Cu toate acestea, conform celor mai multe dermatologi, această metodă de tratament este ineficientă și restaurarea persistentă a părului se observă numai în acele cazuri în care se poate aștepta creșterea lor spontană.

Tactica administrării pacienților cu alopecie obișnuită

Înainte de a trece la tratamentul pacientului cu pierderea parului de obicei, este necesar să se efectueze o examinare amănunțită pentru a identifica și corecta posibilele cauze ale simptomatice, sau telogen, pierderea părului (stres sever, boli sistemice, însoțite de hipoproteinemie, anemie, disfuncție tiroidiană, naștere, a primit o serie de medicamente și, dimpotrivă, oprirea contraceptivelor orale etc.).

Metode de fizioterapie pentru tratamentul alopeciei

Câmpurile electrostatice și electromagnetice au fost utilizate cu mult și cu succes pentru vindecarea rănilor de țesut moale și a fuziunii osoase. Ca efect secundar, creșterea părului sa dovedit a crește în zonele de piele supuse electrofizioterapiei.

Tratamentul chirurgical al alopeciei normale

Metoda constă în transplantul de par rezistent la androgeni din părțile laterale și regiunea occipitală a capului la zonele de subțierea părului sau chelie. Fiecare implant (grefă) conține de la 1 la 5 becuri de păr (foliculi).

Antiandrogenii ca remediu pentru pierderea parului

În legătură cu stabilirea rolului cheie al androgenilor în dezvoltarea cheliei și manifestări ale sindromului hiperandrogenism convențional, în tratamentul acestor boli care folosesc substanțe care posedă proprietăți antiandrogenice.

Pagini

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.