^

Îngrijirea pisicii

Îngrijirea unei pisici necesită o conștientizare suficientă a caracteristicilor naturii și fiziologiei sale. Da, este caracterul, pentru că orice pisică o are, iar animalul o demonstrează în mod constant - cu ajutorul mișcărilor cu urechile și coada. Proprietarii de pisici domestice trebuie să țină cont de faptul că animalele lor de companie sunt prădători și vânători, deci trebuie să li se dea dreptul să pună în practică modele de comportament natural într-un fel sau altul.

Bună grijă de o pisică - alimentare corectă, igiena, de monitorizare a sănătății - se extinde natura rezervată vieții pisicii 7-8 ani la 16-18 ani.

Picturi pentru pisici de la viermi

Riscul de infectare cu paraziți intestinali este supus la toate animalele. Prin urmare, este necesar să se curețe regulat corpul animalelor de casă, chiar dacă nu există simptome alarmante sau ciudate în comportamentul lor.

Probiotice pentru animale

Probioticul Olin are mai multe avantaje față de alte medicamente din acest grup. În primul rând, este o compoziție unică care are un efect benefic asupra organismului animalului.

Tablete din viermi pentru pisici

Există multe medicamente antihelmintice veterinare concepute pentru a distruge practic toate tipurile de helminți. Printre acestea se numără și tablete de viermi pentru pisici.

Pisicile erau nutriționiști excelenți

Un nou studiu realizat de oamenii de știință să fie cu siguranță interesați de proprietarii de pisici și pisici, deoarece puterea de animalul lor de companie - un aspect important este necesar pentru sănătate, energie și putere de animale, deoarece proprietarii de îngrijire vor fi interesați să știe că animalele lor sunt liberi pentru a face dieta și bine orientate în valoarea nutritivă produse.

Vaccinarea obligatorie pentru pisici

Vaccinările obligatorii sunt vaccinările care trebuie făcute fiecărei pisici la un moment dat în viața ei. Vaccinările facultative sunt ...

Zece cele mai periculoase otrăvuri pentru o pisică

Anul trecut, în Statele Unite au existat mai mult de 100 000 de cazuri de otrăvire cu animale. Multe dintre ele au fost cauzate de substanțe (care se află cel mai probabil în casa dvs.), care vă pot părea absolut inofensive.

Top zece recomandări pentru îngrijirea pisicilor de pisică

Să începem de la început - labele pisicilor trebuie să fie întotdeauna curate. Mizeria, umplutura de toaletă sau substanțele chimice de uz casnic nu trebuie să-și contamineze labele.

Sindromul de cădere: Protejați-vă pisica

Când vine vara, mulți proprietari de animale deschid cu bucurie ferestrele pentru a se bucura de vreme. Din păcate, în același timp, ei, fără să știe, își pun animalele în pericol.

Tratamentul și prevenirea puricilor la pisici

Pisica comuna de pisici (Ctenocephalides felis) este parazitul cel mai frecvent pe pielea unei pisici.

Cicatrice și purici în pisici: prevenire, tratament și alte probleme

Cu câteva excepții, în Ucraina puricii și căpușele sunt o problemă comună în ceea ce privește noi și pisicile noastre.

Pagini

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.